Jdi na obsah Jdi na menu
 


POUZE PRO VZKAZY :)

 

- V PŘÍPADĚ KONKRÉTNÍCH DOTAZŮ NÁS KONTAKTUJTE NAPŘÍMO:

předseda ZKO:  Rudolf Vohralík - tel.: 603 730 128, rudavohralik@seznam.cz

hlavní výcvikář: Luboš Tichý - tel.: 602 348 184, tichy.l@post.cz

školička:  Alena Vohralíková - tel.: 607 527 095

vedoucí výcviku agility: Bedřich Moder - tel.: 722 678 212, agi-probluz@seznam.cz

správa webových stránek: Erika Pavlíková - tel.: 775 382 448erika.pavlikova1@gmail.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vejskal Jan - Dotaz

Dobrý den. Rád bych začal chodit s naším pejskem/retrívr/ na cvičák. Bylo by to možné? Napiště mi prosím postup, pořípadě komu zavolat. Děkuji mnohokrát.

Vejskal Jan - Čistěves, email: vejskalek@seznam.cz

mona - Vánoční stromeček

Chtěla bych se jenom zeptat, jestli se sem budou přidávat fotky z vánočního stromečku? Rádi bysme se na ně podívali... :)

Terka - Zimní intenzivka agility

Ráda bych vás pozvala na intenzivní trénink agility v Hale Zdobín a to 15.1.2011. Více informací se dozvíte na webu: http://borderka.eu/index.php/zimtren nebo e-mailu: tereza.frumarova@tiscali.cz
Vhodné pro pokročilé, začátečníky i štěňátka.
Stále volná místa

Jana - Agi trénink

Ahojsky, zprávičky pro agiliťáky: nedělní trénink odpadá pro sněhovou nadílku, avšak na poslušnost zajděte, nikomu to neuškodí ;-) . A hlavně zónovky máme na složené na cvičáku :))

Marcela - Mikulášské hopsání 4.12.2010

Ahoj všichni, jsem ráda, že jste přišli a neodradil vás ani sníh, ani mráz. Bylo to fajn a byli jste skvělí! Až budou fotky, dám vědět.

Jitka Nováková - Re: Mikulášské hopsání 4.12.2010

Dobrý den,
posílám fotečky jsou tu: http://happy129.rajce.idnes.cz/Mikulasske_hopsani_na_Probluzi_4.12.2010/ Snažila jsem se je co nejlépe upravit a zesvětlit, ale bohužel nějaké jsou trochu rozmazané, ale snad se Vám budou líbit

Marcela - Re: Re: Mikulášské hopsání 4.12.2010

Dobrý den Jitko,
děkujeme za fotečky. Škoda, že nesvítilo sluníčko, jak slibovali v předpovědi.

Jana - Re: Re: Mikulášské hopsání 4.12.2010

Fotečky jsou super, moc děkujeme :)

Marcela - agi trénink 5.12.2010

Ahoj, tuto neděli trénink není.

Adéla a Terka - aha :-(

Aha, děkuji Adéla(retrívr) a Terka(panička)

Marcela - Mikulášské hopsání

Dobrý den Adélo,
akce je myšlená jen pro člena ZKO Probluz. Bude jen jeden mini parkurek, aby si ho mohli zkusit zaběhnout i ostatní členové, kteří se výcvikově nevěnují agility. Prostě taková oddychová akce na Mikuláše. V tomto počasí se stejně asi víc dělat nedá...

Adéla - MIKULÁŠSKÉ HOPSÁNÍ

Dobrý den, bude Mikulášské hopsání něco jako agility, nebo prostě zaběhnete jeden parkurek a hotovo? Děkuji

Tereza Frumarová - Zimní intenzivní trénink agility

Dobrý den, ahoj,ráda bych vás pozvala na zimní intenzivku agility, která se bude konat v hale Zdobín a to 11.12.2010. Více informací na webu http://borderka.eu/index.php/zimtren nebo e-mailu: tereza.frumarova@tiscali.cz

Hanka - POZOR!

Hledá se nový majitel pro 4 letou fenu NO BPP. Do dobrých rukou. Pouze zkušenému majiteli, temperamentní, konfliktní ve vztahu k jiným psům. Není vhodná k domácím zvířatům. Je zvyklá venku v kotci. Základní poslušnost, složena zkouška ZVV 1. Ideálně někomu na sportovní výcvik. Bohužel už jí nemůžememít doma. Dobrý hlídač, ale nutností je dobře zabezpečený plot.

V případě zájmu kontaktujte: hana.hornychova@gmail.com
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7734204/4-leta-fena-NO.php

Marcela - PROSÍM ODEPIŠTE

Psaní o agility by bylo hodně dlouhé. Informace se dovíte na různých odkazech, např. www.klubagility.cz, nebo je dobré osobně navštívit někoho, kdo agility cvičí a má nějaké zkušenosti. Jaké budeme pořádat agi závody v roce 2011 dáme začátkem ledna na web. stránky ZKO Probluz do Plánu akcí. Čtvrtky asi už nebudeme cvičit, ale zůstává nedělní cvičení od 9.00-11.00h. Pokud budete mít zájem, přijďte za námi na cvičák a můžeme si o agility popovídat a vysvětlit si pojmy jumping, agility, zkoušky atd.

Aneta - PROSÍM ODEPIŠTE

Dobrý den, mám 14 měsíční Šeltii, která má 49cm (LARGE)a zajímalo by mě, jestli budou u Vás na cvičáku zase příští rok Agility závody. Ještě jsme nikdy na žádných agility závodech nebyli a nevím, jestli bychom mohli jet k Vám. Co přesně znamená např. roeskoky, jumping, jednotlivci, skupiny apod.?
Psala jsem už několik emailů s těmito dotazy, ale všichni mi napsali pouze odkazy, ale nevím, kde na odkazech mám přesně věci hledat
Co všechno se dělá na závodech u Vás? Předem děkuji za odpověď

Marcela - trénink agility_čtvrtek

Ahoj,
s posunem času, pokud necháme čtvrtky, bychom se měli scházet dřív. Můžete přijít na 15.30h? Později to už asi nemá smysl.

Erika - pro Adélku:

Ahoj Adélko, akce na rok 2011 samozřejmě doplněny budou, ...hned, jak bude k dispozici plán akcí ;)

Co se týká voříškiády, děkujeme za připomínku.

Adéla - PROSÍM

Dobrý den, byla jsemu Vás na cvičáku v srpnu 2010 podívat se na Voříškiádu a loučení se s prázdninami. Moc se mi tam líbilo......to se musí nechat, ale mrzelo mě, jaká tam byla porota........5 diváků. Myslela jsem si, že bych se příští rok zúčastnila také, ale když jsem viděla tu porotu, tak mi došlo, že rozhodně NE!!! Prosím Vás neuvažujete o tom, že byste měli nějakou jinou porotu? Například výcvikáře nebo vedoucího z Vašeho cvičáku. Máte nádherný cvičák a myslím, že by byla škoda takto odlákat návštěvníky takovouhle porotou. Vezměte si, jaké je to nespravedlivé, když jdou do poroty např. 2 lidi od jednoho soutěžícího. MOC VÁS PROSÍM - ZMĚŇTE POROTU.
Ještě bych se chtěla zeptat, kdy budou na Vašich stránkách zveřejněny akce na rok 2011. Budou agility závody?
Předem děkuji za oodpověď Adéla

Pavla Mezeiová - zkouška

28.10.2010 - Daris Panatax složil zkoušku FPr1 na ZKO Nový Svět